19 / 04 / 2024

Tepe Prime'da hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin 732 TL!

Tepe Prime'da hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin 732 TL!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Tepe Prime

Tepe İnşaat’ın Ankara-Çankaya’da hayata geçirdiği Tepe Prime projesinde kalan son ofisler sahibini bekliyor. Projedeki ofisler banka kredisine uygun durumda




Ankara Çankaya'da Eskişehir Yolu üzerinde inşa edilen  Tepe Prime  projesi Tepe inşaat girişimi ile hayata geçti. 28 dönümlük inşaat alanı üzerine yayılan Tepe Prime projesinde mağazalar dahil olmak üzere 326 adet ticari birim yer alıyor.

 Tepe Prime da hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin 732 TL!

Ankara Tepe Prime'da yer alan ofislerin son olarak kalan 2 tanesi halen satışta.  Projedeki 168 ve 251 metrekare alana sahip olan iki ofis için minimum metrekare birim fiyatı 4 bin 732 lira olarak belirlendi.  Krediye uygun alımların devam ettiği  Ankara  Tepe Prime projesinde teslimatlar hemen gerçekleşiyor. Projede aynı zamanda tamamı peşin alıma liste fiyatı üzerinden yüzde 12 oranında indirim yapılıyor. 

 Tepe Prime da hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin 732 TL!

ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Başkent gibi üniveristelere ve birçok kamu ve özel kuruluşuna yakın merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Tepe Prime Ankara’da otopark, güvenlik hizmetleri gibi olanaklar bulunuyor.


0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön