19 / 04 / 2024

Termo Teknik, ısıtma konforunu en üst düzeye taşıyor

Termo Teknik, ısıtma konforunu en üst düzeye taşıyor

İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye´de faaliyetini sürdüren Termo Teknik´in  yüksek kalitede kombileri ısıtma konforunu en üst düzeye taşıyor



Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu, Termo Teknik´in tüm ürünlerinde; yüksek verim, güvenlik, kullanım kolaylığı ve servis güvencesi olmak üzere 4 temel prensibi göz önüne aldığını, TermoStel ve TermoSlim  modeli kombilerinde bu temel prensiplere göre üretilip, satış sonrası takip ve gerektiğinde bakım onarımlarının yapıldığını söyledi.

Her iki ürünün de piyasadaki kombilere göre küçük boyutta olması ve hafifliği sayesinde çok daha kolay ve rahat monte edilebildiğini belirten Oraloğlu, şöyle devam etti:

"Gelişmiş yoğuşma teknolojisi sayesinde yüksek verimle çalışan TermoStel ve TermoSlim modellerimiz her mekana uygun çözümler sunarken ekonomik ısınma da sağlıyor. Düşük kapasitelerde bile sorunsuz ve yüksek verimle çalışan kombilerimiz, kullanıcılara tasarruf sağlarken, teknolojik üstünlükleri ile de kombi sektöründe fark yaratıyor."

TermoStel ve TermoSlim modeli kombilerin bazı özellikleri şöyle sıralanıyor:

Yüksek verim, enerji tasarrufu:TermoStel modelinde yüzde 108.2´ye varan yüksek verim sayesinde enerji tasarrufu sağlayan, sınıfının en yüksek enerji verimlilik "yıldızlarına" sahip ve aynı zamanda çevre dostu olan kombiler.

Gelişmiş emniyet sistemleri:12 farklı gelişmiş emniyet sistemi ile ileri güvenlik standartları ve kullanım huzuru. Akıllı arıza teşhis sistemi sayesinde tespit edilen arızayı kontrol panosu üzerindeki dijital ekranda gösterme özelliği. Servis ve kullanıcı kolaylığı.

Tam alev modülasyonu:Geniş modülasyon aralığına sahip gaz valfi ile kapasitesinin % 17 - % 20'sine kadar düşerek ihtiyaç duyulanın üzerinde ısınmayı engelleyen, enerji tasarrufu sağlayan, kombinizin ömrünü uzatan,düşük kapasitelerde sorunsuz ve yüksek verimli çalışma özelliği.
Ortam şartlarına Uygunluk: Düşük Gaz Basıncında, düşük su debisinde ve düşük voltajda çalışabilme  özellikleri.
İki yıl garanti: Termo Teknik kalitesine duyduğu güvenin işareti olarak  TermoStel ve TermoSlim kombilerine  iki yıl garanti veriyor..


Geri Dön