20 / 04 / 2024

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.



İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award)” sahibi LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Geçtiğimiz yıllarda da porselen yemek seti hediyesi ile Ramazan Ayı’nı karşılayan Termo Teknik, kampanya süresince LOGIC Premix Yoğusmalı Kombi alan tüketicilere Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediye ediyor*. Ramazan boyunca LOGIC Kombi’yi tercih edenler mutfaklarında seramik tencere seti konforundan faydalanacak.


Avrupa’nın Sevilen Kombisi

Ideal Heating tarafından 110 yıllık kombi tecrübesi ile İngiltere’de üretilen 26/35 ve 31/35 kW kapasiteli LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en kompakt boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.  İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yıllardır çok sevilen; Türkiye’de de 2011 yılında piyasaya sunulan ve Türk tüketicisinin kısa zamanda beğenisini kazanan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi,  aynı anda iki banyoda sıcak su sağlayabilen yüksek kapasiteli ve performanslı, tasarruflu ve az yer kaplayan tasarımı ile dikkat çekiyor.


Güral Porselen seramik  tencere seti: Türkiye’nin en prestijli markalarından birisi olan Güral Porselen imzasını taşıyan 7 parça seramik tencara seti, 3 adet teencere, bu tencerelere ait 3 adet cam kapak ve bir tavadan oluşmaktadır.


Geri Dön