25 / 04 / 2024

Terrace Bahçe'de metrekaresi 3 bin TL'ye! 14 farklı konut tipi!

Terrace Bahçe'de metrekaresi 3 bin TL'ye! 14 farklı konut tipi!

Terrace Bahçe'de alanları 56 ile 258 metrekare arasında değişen 14 farklı tipte daire seçeneği yer alıyor



16- Terrace Bahçe - İnanlar İnşaat

Terrace Bahçe, B, B+ ve A gelir grubunu hedef alarak projelendirilen Terrace Fulya'daki konforu ve keyfi Sarıyer'e taşıyan bir proje. Projenin özelliği tünel ve metro gibi ulaşım olanakları sayesinde şehir hayatıyla doğada yaşama lüksünü birleştirmesi.

Tüm dairelerde ahşap kaplı çelik kapının bulunacağı Terrace Bahçe'de iç kapılar lake veya ahşap kaplama olacak. Duvarlarda alçı sıva ve su bazlı saten boya kullanılacak projede, tüm ıslak zeminler doğal taş kaplama veya seramik, salon ve oda zeminlerinde laminat parke kullanılacak. Özel tasarlanmış mutfak mobilyalarının yer alacağı Terrace Bahçe'de doğal taş veya akrilik mutfak tezgâhları kullanılacak. Tüm mutfak cihazlarının Arçelik veya muadili bir markadan seçilecek Terrace Bahçe'nin banyolarında Vitra veya muadili markalı armatürler ile Artema veya muadili vitrifiyeler ve projeye özel tasarlanmış banyo mobilyaları kullanılacak. 

Terrace Bahçe'de, site çevresinde ve girişinde, genel sirkülasyon alanlarında, otopark alanlarında, kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemi (CCTV), site güvenliği ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında ve otoparklarda acil anons ve yangın ikaz sistemi, dairelerde `acil çağırma' butonu bulunacak. Siteye yaya ve araç girişleri güvenlik kontrollü tek girişten sağlanacak.

Tüm dairelerin klima alt yapısı ve drenaj giderleri montaja hazır durumda teslim edilecek Terrace Bahçe'de merkezi su deposu ve hidrofor sistemi bulunacak ve sistem 24 saat sıcak su ihtiyacını karşılayacak.

Yangın algılama ve acil anons sistemi kurulacak Terrace Bahçe'de yer alan her dairenin mutfak ve antresine duman dedektörleri konulacak. Ayrıca her kat holünde yangın ihbar butonu, ihtiyaca göre de katlarda yangın dolabı yer alacak. Mekanik ve elektrik şaftlarında yangın önleyici pasif yangın bariyeri uygulanacak, projede yangın hidrofor dairesi, yangın su deposu ve yangın hidrant sisteminin yanı sıra jeneratör de yer alacak.

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Bahçe'de alanları 56 ile 258 metrekare arasında değişen 14 farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. Ortalama metrekare fiyatı 3 bin - 3 bin 500 TL'de arasında. Daire çeşitliliğiyle dikkat çeken projede metrekare fiyatları daire konumuna göre şekilleniyor.

0212 215 50 30  

www.inanlarinsaat.com.tr


Geri Dön