19 / 04 / 2024

Terrace Doğa'da 1 milyon 216 bin liraya! Yüzde 1 KDV!

Terrace Doğa'da 1 milyon 216 bin liraya! Yüzde 1 KDV!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Doğa

Terrace Doğa, size Yeni Şehir Zekeriyaköy’de doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Sadece 36 şanslı ailenin yaşayabileceği haute – couture villaları ile yeni şehrin yeni projesi Terrace Doğa...



Üçüncü köprüyle birlikte yeni şehir, 3.havalimanı ve kuzey marmara yeni otoban projelerine yakın olan Zekeriyaköy, ikinci şehir olma özelliğini taşımaktadır.


Her zaman doğru yerde ,doğru projeler inşa eden İnanlar’a güvenip dairelerini erken alanlar kazanıyor; ayrıcalıklı yaşam ve yatırım fırsatını yakalıyor.


Şehrin Merkezinde Doğa’nın Sesini Duyacaksınız 

İlhamını doğadan alan Terrace Doğa, insanın tüm duyularına hitap edecek şekilde tasarlandı. Her villanın kendine özel bahçesinin bulunduğu projede yaşam alanlarının önü, ev sahiplerinin tercihine bağlı olarak göletlerle çevriliyor. Suyun ve yeşilin hayatın içine alındığı Terrace Doğa; sakinlerine İstanbul’un merkezinde derin bir nefes alarak, doğanın sesini duymayı vaat ediyor. 


Şehrin Çizgisi Zekeriyaköy’de  Terrace Doğa  ile Değişiyor. Üçüncü köprüyle birlikte yeni şehir, yeni havalimanı ve Marmara yeni otoban projelerine yakın olan Zekeriyaköy, ikinci şehir olma özelliğini taşıyor.

Müstakil yaşamanın konforunu kolay ulaşım ve yakınlık ile çözen Zekeriyaköy,İstanbul’un parlayan hazinesi. 

İstanbul’un renkli dünyasına çok yakın ama şehrin gürültüsünden arınmış bir adreste yer alan Terrace Doğa projesi ise yeni şehrin en özel yaşam alanı.

 Terrace Doğa sakinlerine iş ve sosyal yaşamın tüm bağlarını günün her anına rahatça sığdırabilecekleri bir konfor sunuyor. Bölgenin yakınına inşa edilecek 3. Havalanı ve 3. Köprü kuzey marmara otoban yolu ise projenin cazibesini ikiye katlıyor.


36 Yatırım Fırsatı ile Terrace Doğa’da Yatırım Zamanı 


Ekim 2013 tarihinde teslim edilecek olan Terrace Doğa, iş dünyasının merkezi Maslak – Levent’e yakınlığı, İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam alanlarından İstinye’ye 15 dakika mesafede olması ve yakın bölgeye yapılacak olan 3. Havalimanı – 3. Köprü ile kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. Bölgede yeşilin korunması üzerine alınan kararlar; Terrace Doğa’nın dokusunun gelecek yıllarda da korunacağının garantisini verirken yatırım değerini artırıyor.  


%1 Kdv fırsatı, 1.216.000 Tl den başlayan fiyatlarla Terrace Doğa’da ödeme koşullarında da önemli kolaylıklar sunuluyor. Finansbak’ın özel faiz oranlarıyla sunduğu kredi imkanlarının yanı sıra İnanlar bünyesinde de kişiye özel, avantajlı ödeme planı seçenekleri oluşturulabiliyor.



Telefon: 444 2002

Web adresi: www.terracedoga.com


projeye sor



Geri Dön