28 / 03 / 2024

Terrace Lido'da fiyatlar 400 bin dolardan başlayacak!

Terrace Lido'da fiyatlar 400 bin dolardan başlayacak!

İnanlar İnşaat, Büyükada’da gerçekleştirecekleri Terrace Lido için kolları sıvadı



Terrace Fulya ve Terrace Bahçe’den sonra ‘Terrace’ markasını İstanbul dışına taşımaya karar veren İnanlar İnşaat, Büyükada’da gerçekleştirecekleri Terrace Lido için kolları sıvadı. Eylül ayında başlanacak olan Terrace Lido, 9 bin 362 metrekarelik inşaat alanına sahip. 30 rezidans ve 2 bin metrekare ticari alanın bulunduğu Terrace Lido’da açık havuz, terapi havuzu ve fitness center bulunacak. Arsasına 10 milyon dolar harcanan Terrace Lido’da inşaata ise 8 ila 10 milyon dolar harcanması planlanıyor.

İstanbul dışında kültürü ve ruhu olan ilk marka proje Terrace Lido’da metrekare ortalama satış fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinden oluşan Terrace Lido’da fiyatlar 400 bin dolardan başlayarak 600 bin dolara kadar yükselecek.

Terrace Lido’da büyüklükleri 89 ve 130 metrekare arasında yedi ayrı tipte daireden oluşuyor. Tamamı deniz manzaralı olan daireler, 1+1 ve 2+1 olarak satışa sunulacak. Ayrıca alanları 30 ile 50 metrekare arasında değişen 25 dükkanda da butik anlamda güzellik ürünleri satan dükkanlar bulunacak.

Uğruna şiirler yazılan proje
Büyükada’ya inince eski Lido Otel ve havuzunun bulunduğu iskele yanındaki araziye adeta vurulduğunu dile getiren İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, hemen el sıkışarak araziyi satın aldığını dile getirdi.
Kelimenin tam anlamıyla bir İstanbul aşığı olan, İstanbul için şiirler ve romanlar yazan babadan inşaatçı Serdar İnan, Büyükada’da kültürü ve ruhu olan bir proje gerçekleştireceklerini söyledi. Büyükada’yı çok tanımadığını dile getiren İnan, “Adaya indiğimde Lido arazisin gördüm ve pazarlık etmeden satın aldım Burada 1940’ların havuz, Büyükada, otel ve en önemlisi klüp kültürünü yenide yaşatacağız. 30 konuta ek olarak ortalama 150-200 kişinin üye olabileceği bir sosyalleşme ortamı yaratacağız. Hem İstanbul’a yakın hemde İstanbul’da uzaklaşarak kendinizi şımartacağınız, kışları kullanılabilecek bir güzellik merkezi inşa edeceğiz. İstanbul’a ulaşımı sağlayacak özel teknesiyle de dikkat çekecek” dedi.

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Türkiye’deki ilk yüzme yarışının yapıldığı tarihi Lido arazisi üzerinde gerçekleştirecekleri Terrace Lido’nun adanın doğal dokusunu bozmadan hayata geçeceğini ve Adaların değerine değer katacağını söyledi. Tüm Terrace projelerinde olduğu gibi Terrace Lido’nun da mimarisiyle ‘İnanların sanata, çevre dokusuna ve kültürüne uygun, estetik yaşam alanı anlayışı’ ile tamamen bütünleştiğini ifade etti.
Terrace Lido için ünlü mimar Dara Kırmızıtoprak ile çalıştıklarını hatırlatan Serdar İnan, “Terrace Lido’da Büyükada’ya değer katacak birçok detay bulunuyor. Thalasso terapi merkezi ve butikleri ile şehir merkezinde, ama şehir karmaşasından uzak ve konforlu bir yaşam sunma hedefiyle hareket ediyoruz. Bu projeyle Lido’yu eski ihtişamlı günlerine geri döndüreceğiz” diye konuştu.

Terrace Lido’nun konumu itibariyle çok avantajlı olduğunu ifade eden İnan, sözlerini şöyle sürdürdü:Bostancı’dan 10, Kabataş’tan 30 dakikada ulaşılabiliyor. Şehir merkezinde bile insanlar işlerine ya da evlerine bu kadar kısa sürede ulaşamazken, bu çok önemli bir avantaj. Ayrıca sakinlerimize özel Terrace Lido teknesi ulaşımı daha da kolaylaştıracak. Terrace Lido sakinleri deniz ve doğa ile iç içe, Ada’da şehir konforu yaşayacaklar. Terrace Lido hem Büyükada keyfini yaşamak isteyenler hem de projeyi yatırım olarak değerlendirmek isteyenler için yüksek kira geliri elde edebilecekleri önemli bir alternatif olacak.”
Emlakkulisi

Geri Dön