16 / 04 / 2024

Terrace Mix 'te 89 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Terrace Mix 'te 89 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

“İdeal karışım, ideal yaşam” Terrace Mix’te sadece 89.000 TL’den başlayan ideal fiyatlarla her yaşama, her ihtiyaca yer veren çeşitlilikteki yaşam alanı seçenekleri, uygun fiyat ve taksitleriyle de her bütçeye kolaylıklar sağlıyor.




Ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için, İNANLAR yine çok avantajlı bir fırsat sunuyor. 

Her köşesinden yükselen dev projeleri, büyük ulaşım yatırımları ve kentsel dönüşüm başarısıyla İstanbul’un en planlı gelişen merkezlerinden Esenyurt’un, en prestijli noktasında yükselen Terrace Mix; eğitim, öğretim, alışveriş ve eğlence merkezlerinin ortasında, Atatürk Havalimanı, E-5, TEM, metro ve metrobüs duraklarına birkaç dakika uzaklıkta. Şehrin her noktasına kolay ulaşım sunan Terrace Mix, Metrobüs durağına yürüme mesafesinde oluşuyla araba kullanımını da zorunlu kılmıyor. 


Esenyurt’ ta, gayrimenkul değerleri de gelişimle doğru orantılı olarak artış gösterirken, gelişimin tam kalbinde yer alan  Terrace Mix  uygun daire bedelleri ve kazançlı fırsatlar sunmaya devam ediyor, İstanbul’un en kazançlı yatırım fırsatlarından biri olarak öne çıkıyor.


7 blokta, 945 daire ve 27 mağazadan oluşacak projede, her ihtiyaca cevap verecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı alternatifte daireler yer alacak.


İNANLAR güvencesiyle Ekim 2014’te teslimleri yapılacak Terrace Mix’te, peşin, vadeli esnek ödeme planları ile kira öder gibi şartlarla kolayca ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Terrace Mix’te sınırsız ayrıcalıklarla dolu bir yaşam, şimdi sizleri bekliyor.


Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com


projeye sor



Geri Dön