19 / 04 / 2024

Terrace Mix'de 1+1'lerde son fırsatlar! 119 bin liraya!

Terrace Mix'de 1+1'lerde son fırsatlar! 119 bin liraya!

Firma: İnanlar İnşaat

Yatırım ve yaşam değeri yüksek olan İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen Terrace Mix projesinde, 1+1 dairelerde son fırsatlar sürüyor. Projedeki dairelerin satış fiyatları 119.000 TL’den başlıyor...



Yatırım ve yaşam değeri yüksek Terrace Mix projesinde, 1+1 dairelerin satış fiyatları 119.000 TL’den başlıyor. Özel kredi kolaylıkları, uygun ödeme koşulları ve İnanlar tarafından dönem dönem hazırlanan çeşitli kampanyalarla İstanbul’un İnanlar imzalı son 1+1 daireleri, pratik bir yaşam alanı ve kolayca kiralanabilecek, kazançlı  bir yatırım sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor. 


Son yıllarda hızla gelişen ve trend haline gelen Esenyurt’ta yükselen Terrace Mix; daireleri, home ofisleri ve bölgenin hızla artan değeriyle yaşam ve yatırımın ideal bir karışımı. 1+1 dairelerin yanı sıra İstanbul’da %1 KDV avantajının devam ettiği son projelerden olan Terrace Mix, gayrimenkul sektöründe eşine az rastlanır fırsatlar sunuyor. 

Terrace Mix’te yaşam alanı seçenekleri tabii ki sadece 1+1 dairelerde sınırlı değil. “İdeal karışım, ideal yaşam” olarak lanse edilen proje; her yaşama, her beklentiye cevap verecek şekilde 1+0’dan 3+1’e değişen seçenekler sunuyor. Eğitim, sağlık alışveriş ve ulaşım imkanlarına yakın konumu, zengin sosyal imkanları, 27 mağazalı modern çarşısı ve yüksek yatırım değeri ile Terrace Mix modern çalışma ortamları ve keyifli yaşam alanlarını bir araya getiriyor. İnşası hızla devam eden Terrace Mix’te teslimler İnanlar güvencesiyle Ekim 2014’te yapılıyor.

Terrace Mix Satış Ofisi:  Kiler Cad. No:67 Esenyurt- İstanbul 

İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: 444 2 002 Hakkı Yeten Cad. No:11 Terrace Fulya Şişli /İstanbul


Web: www.terracemix.com

Telefon: 444 2 002



Geri Dön