26 / 04 / 2024

TF Varlık Kiralama'nın 5 milyar TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

TF Varlık Kiralama'nın 5 milyar TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, tertipler halinde, çeşitli vadelerde halka arz veya halka arz edilmeksizin yapılacak kira sertifikası ihraçlarına SPK'dan onay...



TF Varlık Kiralama A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platfomu'nda (KAP) kira sertifikası ihraç tavanı SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, tertipler halinde, çeşitli vadelerde halka arz veya halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin ihraç tavanı başvurusu SPK tarafından onaylandı. 

TF Varlık Kiralama A.Ş'nin KAP açıklaması: 
İlgi: : 17.06.2020, 06.07.2020 ve 28.08.2020 tarihli özel durum açıklamalarımız. İlgide belirtilen özel durum açıklamalarımızda, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası tür ve sözleşmelerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle halka arz veya halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin tavan başvurumuzun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandığının 27.08.2020 tarih ve 2020/52 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu Bülteninde ilan edildiği kamuya açıklanmıştı. Onaylı ihraççı bilgi dokumanı, sermaye piyasası aracı notu, izahnamenin özet kısmı ve izahname ekleri ekteki gibidir. Not: İlgili dokümanlar boyutu sebebiyle 3 bölüm halinde ayrı ayrı paylaşılmaktadır.

Dosya için tıklayın 

Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın 


Geri Dön