20 / 04 / 2024

The Green Park Grup, Pierre Loti'de otel yapacak!

The Green Park Grup, Pierre Loti'de otel yapacak!

Otel zinciriyle bilinen The Green Park Grup, AVM işine el attı. Grup Büyükçekmece'deki AVM'yi 30 Ağustos'ta açıyor. Türkiye'nin en büyük villakent projesindeki yatırımın değeri 20 milyon dolar



Ağırlıkla İstanbul'da olmak üzere Diyarbakır ve Ankara'da otelleri bulunan The Green Park Grubu, turizmden sonra perakendeye girdi. The Green Park Grubu,   İstanbul Büyükçekmece'de devam eden Green Park AVM isimli bir projeye imza attı. Türkiye'nin en büyük villakent projesi olan Tepekent'in ilk ve tek AVM'si The Green Park AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açacak.

The Green Park Genel Müdürü Atilla Üstündağ, Büyükçekmece'nin İstanbul'un yeni ve gelişmekte olan bir bölgesi olduğunu söyleyerek, 3'üncü havalimanı dahil, kentsel dönüşüm kapsamında bölgede çok sayıda projenin gerçekleşmekte olduğunu belirtti.

2300 villalık kent

Tepekent Villaları projesinden sonra gelişen bölgedeki AVM eksikliğini gidermek istediklerini kaydeden Üstündağ, 'Tepekent'te 2 bin 300 adet villa bulunuyor. Aynı zamanda Arel Üniversitesi de bu bölgede. Burada yaşayanların, öğrencilerin ihtiyacının karşılanabileceği kaliteli, butik bir AVM yaptık' dedi. 20 milyon dolar değerinde yatırımın yapıldığı projede restoran, kafe ve büyük bir zincir marketin de bulunduğu 31 mağaza olduğunu söyleyen Üstündağ, 'Grup olarak işletmesi bizim elimizde olacak ve sadece kiralamalar olacak. Kiralama fiyatları ise metrekare başına 70 ile 150 dolar arasında değişiyor' diye konuştu.  

Pierre Loti'ye otel yapıyor

Green Park'ın turizm alanındaki yatırımları da hız kesmiyor. The Green Park Genel Müdürü Atilla Üstündağ: Ankara'nın çankaya çukurambar bölgesinde ve İstanbul Pierre Loti'de 250 ve 180 odalık 2 yeni otel projesi daha bulunduğunu açıkladı. Üstündağ 'Ankara'daki yatırımımız 100 milyon dolar değerinde. İstanbul Pierre Loti'de yapacağımız projenin değeri ise 70 milyon dolar. Eyüp'teki Pierre Loti projemiz, çevrenin ambiyansına uygun, cumbalı, otantik bir mimariye sahip' dedi.
Bugün/Deniz Nazari


Geri Dön