17 / 04 / 2024

The Hill en iyi konut seçildi!

The Hill <font color=red>en iyi konut </font>seçildi!

Koray İnşaat tarafından Alanya'nın Konaklı beldesinde geliştirilen The Hill projesi "Türkiye'nin En İyi Konut Projesi" dalında altın ödüle layık görüldü.



Koray İnşaat'ın Alanya'da gerçekleştirdiği konut projesi The Hill, dünyanın en önemli emlak dergilerinden Homes Overseas tarafından "Türkiye'nin En İyi Konut Projesi" dalında Altın Ödül'e (Golden Award) layık görüldü. İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ödül töreninde 15 ülkeden 60'a yakın konut projesine, 28 kategoride ödüller verildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Marriott Grosvenor House Otel'de düzenlenen törende dereceye giren emlak projesi sahiplerine ödülleri verildi. Törende 15 ülkeden 60'a yakın konut projesi 28 kategoride ödülle değer görüldü. Koray İnşaat Genel Müdürü Şamil Çapar, yarım asırdan fazladır nitelikli, kaliteli ve ayrıcalıklı inşaat projelerine imza attıklarını belirterek, "Alanya'da gerçekleştirdiğimiz The Hill projesi lokasyonuyla, mimari tasarımıyla, teknik özellikleriyle, sosyal tesisleriyle dünya standartlarında bir proje özelliğini taşıyor. Türkiye'nin cennet köşelerinden birinde hayat bulan The Hill projesinin böylesine önemli bir ödülü alması hem ülkemiz hem de şirketimiz adına heyecan verici" diye konuştu.

The Hill Projesi özellikleri

Alanya'nın Konaklı beldesinde 7 blok üzerinde yer alan The Hill projesindeki birinci etapta 44 daire bulunuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin büyüklüğü ise 101 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede 8 ayrı tipte konuta yer veriliyor. The Hill'de açık alan ve bahçelerde yaşam rahatlığını ve Akdeniz esintisini hissettiren konutlarda house keeping, 24 saat güvenlik, kiralama hizmetleri, havaalanı transfer hizmetleri, çamaşır ve ütüleme hizmeti gibi tesis yönetim aktiviteleri dikkat çekiyor.

Geri Dön