26 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 



Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yükseliyor. 

 

The House Hotel & Residence Bomonti, konuk ve misafilerine kişiye özel hizmetler sunarken, yatırımcılarına da sürdürülebilir ve kârlı bir iş modeli sağlamayı hedefliyor. 

 

The House Residence projesi Conran and Partners tarafından tasarandı. The House Residence Bomonti projesinde 155 konut ve 51 otel odası bulunuyor. 

 

The House Residence Bomonti'de, pilates ve yoga için kullanılabilen bir stüdyo ve 110 metrekarelik ısıtmalı kapalı havuz, saunalar, buhar odaları ve masajdan cilt bakımına çeşitli terapilerin uygulandığı terapi odaları bulunuyor.

 

Kerten Turizm Grubu’nun CEO’su Marloes Knippenberg; “Projelerimizi, yatırımcılar için yüksek kârlılık, yüksek değer ve kısa vadede yatırımın hızlı geri dönüşünü sağlamak üzere tasarlıyoruz'' diye konuştu. 

 

Kerten Capital Grubu’nun, Türkiye’ye olan inancını vurgulayan Kerten Capital Grup Türkiye Yönetici Direktörü Ruşen Kopmaz ise; “Grubumuz, Türkiye’nin sunduğu fırsatlara, yüksek potansiyeline ve insanlarına güçlü bir inanç duyuyor. .Türkiye’de büyümeye devam etmeye kararlıyız ve bunu da bizimle aynı adanmışlığa sahip iş ortaklarıyla başaracağız'' dedi. 

 

www.kerten.com   


Geri Dön