26 / 04 / 2024

TMSF, Balkaner Grubu'nun Marmaris'teki arsasını 48 milyon TL'ye satışa çıkardı!

TMSF, Balkaner Grubu'nun Marmaris'teki arsasını 48 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Balkaner Grubundan devraldığı ve 48 milyon TL muhammen bedele sahip Marmaristeki arsayı satışa çıkardı



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Balkaner Grubundan devraldığı ve 48 milyon TL muhammen bedele sahip Marmariste ki arsayı satışa çıkardı. Turistik tesis alanının ihalesi, 17 Ekim 2011 Pazartesi tarihinde saat 15.00te Kapalı Zarf ve Açık Artırma yöntemiyle Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe İstanbul adresinde yapılacak.

Muhteşem doğal güzellikleriyle Akdeniz turizminin en önemli merkezlerinden birisi olan ve her yıl yüz binlerce konuk ağırlayan Marmaris en güzel yatırım alanıyla tekrar gündemde. Doğal, kültürel, tarihi değerler ve turizm açısından büyük bir zenginliğe sahip olan Marmariste ki turistik tesis alanı için yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımcılardan teklif bekleniyor.

Muğla İli Marmaris İlçesi Siteler Mahallesi Boynuzbükü mevkiindeki 3 parselden oluşan turistik tesis alanın çevresinde, alışveriş merkezleri ve küçük turistik oteller bulunuyor. Denize, ana arterlere ve Kenan Evren Bulvarına cephesi olan taşınmazın bulunduğu bölgede;  Büyük Alış Veriş Merkezleri, Emniyet Müdürlüğü, Çok sayıda küçük otel ve moteller bulunuyor. Satışa çıkartılan arsa geniş bir plaja da sahip.

Satışa çıkarılan gayrimenkul için verilecek kapalı teklif zarflarının en geç 14 Ekim 2011 Cuma günü 17:30a kadar TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Dairesi Başkanlığı Büyükdere Caddesi No:143 Kat:10  Esentepe  İstanbul adresine teslim edilmesi gerekiyor.

İhaleye girmek isteyenlerin muhammen bedelin yüzde 5i oranında nakit yada teminat mektubu olarak teminat yatırmaları ve tekliflerini şartnameye uygun olarak belirtilen tarihte Gayrimenkuller Dairesine verilmeleri gerekiyor.

 


Geri Dön