25 / 04 / 2024

TOKİ Amasya Merkez'de 61 bin TL'ye!

TOKİ Amasya Merkez'de 61 bin TL'ye!

TOKİ Amasya Merkez'de fiyatlar 61 bin TL ile 89 bin 707 TL arasında değişiyor



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya-Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Amasya-Merkez Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Amasya Şubesi olacaktır. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 12 Temmuz-30 Eylül 2010  tarihi mesai bitimine kadar ilgili bankanın şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanı 137 metrekare olan 7 adet konut ile alanı 91 metrekare olan 1 adet konutun fiyatı, 61 bin TL ile 89 bin 707 TL arasında değişiyor. Projede peşinat bedeli 6 bin 100 Tl'den, başlangıç taksidi ise 381 TL'den başlıyor.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınız

Detaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön