26 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 



Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem sona eriyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın çalışmalarıyla sona eren özlem, yerini heyecana bıraktı. 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi nde konutlar yükseliyor!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. Başkan Balcı süreçle ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi nde konutlar yükseliyor!

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bakan Murat Kurum ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, hak sahipleri kira yardımlarına kavuştu. Biz de bir yandan proje ve ihale çalışmalarına başladık. Yatay mimariye uygun proje çalışmamızı bitirdik, ihale süreci de kısa sürede tamamlandı. İlk kazmanın vurulabilmesi için ekiplerimiz aylarca, sabır ve emekle imar yollarını açtılar. İlk olarak; 1829, 1812 ile 1807'nci cadde ve sokakların yol açım çalışmalarını gerçekleştirdik. Kazmayı vuracak, temelleri atacağız demiştik. Çok önemli adımları, çok kısa sürede attık. İnşallah yine söz verdiğimiz gibi, kısa sürede inşaatı tamamlayacak ve yıllarca ev özlemi çeken hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız." 
 


Geri Dön