29 / 03 / 2024

TOKİ, Ataşehir´e ilçe emniyet müdürlüğü binası yaptıracak!

TOKİ, Ataşehir´e ilçe emniyet müdürlüğü binası yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tanbul Ataşehir´e ilçe emniyet müdürlüğü binası yaptıracak

 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun Bafra´ya kız meslek lisesi, İstanbul Ataşehir´e ilçe emniyet müdürlüğü binası ve lojman inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

Buna göre konvansiyonel kalıp sistemiyle 24 derslikli kız meslek lisesi, 75 öğrencili Kız meslek lisesi uygulama ana okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 25 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.30´da TOKİ´de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-ATAŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI VE LOJMAN İNŞAATI-
Öte yandan TOKİ, İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve lojman inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak.

Açık ihale usulü ile 25 Ağustos 2010 tarihinde saat 10.00´da TOKİ´de yapılacak olan ihaleye yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.

Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet ilçe emniyet müdürlüğü ve lojman inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 400 gün olarak belirlendi.

-İHALE KOŞULLARI-
Samsun Bafra´ya kız meslek lisesi, İstanbul Ataşehir´e ilçe emniyet müdürlüğü binası ve lojman inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameye her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ´den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ´ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde istekliler,  teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön