16 / 04 / 2024

TOKİ Aydın’da 1000 konut yapacak!

TOKİ Aydın’da 1000 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Aydın’da Efeler ve Nazilli’ye sosyal konut inşa edeceğini duyurdu. Efeler ve Nazilli ilçelerine toplam bin sosyal konut yapılacak…



Aydın’da Efeler ve Nazilli’ye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından toplam bin konut yapılacak. Yeni Asır’ın haberine göre, Efeler’de yapılacak toplu konut projesi sayısı 600 olarak açıklanırken, Nazilli’de ise 400 sosyal konut inşa edileceği belirtildi. Nazilli ilçesinin Pınarbaşı mahallesinde konutlar inşa edilecek. Efeler’in ise Serceköy mahallesinde konutlar inşa edilecek.

TOKİ Emlak Daire Başkanı Mehmet Akif Yakar ve kurum yetkilileri ile AK Parti Aydın Milletvekilleri, iki ilçede toplu konut projelerinin yapılacağı yerleri inceleyerek değerlendirme yaptılar. AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, dar gelirli vatandaşların yeni yapılacak konutlara uygun fiyatlar ile sahip olabileceğini ileterek, "Projelerle ilgili yer zemin etütleri yapılıyor. Kısa zaman içerisinde toplu konutların inşaatına başlanacak. Gelecek yılın sonuna kadar, anahtar teslimi yapılacak. İlimize hayırlı olsun" diye konuştu.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 981 konut ihalesi 3-4 Aralık'ta!


Geri Dön