19 / 04 / 2024

TOKİ: Bağışlara kapımız açık

TOKİ: Bağışlara kapımız açık

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Serdar Ortaç'ın "TOKİ'ye para bağışlarım" açıklanmasını sıcak karşıladı



Bayraktar, "Demek ki bizi anlayanlar da var. İdarenin hesap numarası belli. Şartlı veya şartsız bağışlara açığız" dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, İdare'ye bağış yapmak isteyenlere açık olduklarını söyledi. Bayraktar, Haitili depremzedeler için düzenlenen konsere katılmayan, ardından da "Önce Elazığlı depremzedelere yardım edilmedi. Haiti'ye yardım edeceğime, TOKİ'ye para bağışlarım" diyen Serdar Ortaç'ı işaret ederek, "Kendisine yürekten teşekkür ederim" dedi. "Demek ki bizi anlayanlar da var. Herkes vurmuyor" yorumunu yapan Bayraktar, "Böyle açıklamalar yüreğimize su serpiyor. Böyle söylemesi bile bağış saılır" diye konuştu.

İdarenin hesap numarası belli
Yasaları müsait olduğunu, TOKİ'nin bağış kabul edebileceğini açıklayan Bayraktar, şöyle devam etti: TOKİ'nin hesap numarası belli. Buraya bağışları alabiliriz. Dilekçe ile faksla bize bağış yapacaklarını bildirebilirler. Bize bağış yapmak isteyenler şart da koşabilir. Örneğin, `Şu vatandaşa konu yapıp vermeniz kaydıyla, bu okula veya caddeye adımı vermeniz kaydıyla...' diyebilirler. İlgili yerlerden bu  konuda izinler alırız. Veya şartsız bağış yaparlar. Bu girişimlere açığız. Yeter ki istesinler. Bazı akademisyenlerden de takdir alıyoruz. Moralimiz yükseliyor; aidiyet duygumuz artıyor."

Bayraktar, daha önceki açıklamalarında, "Sıcak paraya ihtiyacımız var. Arazi portföyümüzü geliştiriyoruz. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile bakanlıklardan arazi alıyoruz" demişti.
Habertürk


Geri Dön