26 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa 2019 kura çekimi yapıldı!

TOKİ Şanlıurfa 2019 kura çekimi yapıldı!

TOKİ tarafından Şanlıurfa'da inşa edilecek konutların hak sahipleri noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Şanlıurfa'da hayata geçirilecek konutların hak sahipleri noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile emekli, dul ve yetimler için Kadıkent Mahallesi'nde inşa ettirilecek 175 adet 2 oda 1 salon ile 75 adet 3 oda 1 salon konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda kura töreni düzenlendi.

Kura çekimini bazı vatandaşlar yer bulamadığı için merpenlerde oturarak, bazıları da ayakta takip etti. 6 bin 128 kişinin başvuru yaptığı kura çekiminde ismi çıkan bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

TOKİ uzmanı Murat Sırt, yaptığı açıklamada, Kadıkent Mahallesi'ndeki 2. etap projeye yoğun başvuru olduğunu söyledi.

TOKİ Şanlıurfa 2019 kura çekimi yapıldı!

Kuranın noter huzurunda şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Sırt, ismi çıkan hak sahiplerini tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hak sahibi olarak belirlenen Filiz Sevilce de yıllardan beri TOKİ'ye başvuru yaptığını söyleyen, "Allah herkesten razı olsun. Çoktan beri bekliyorduk. Kısmet bugüneymiş, çok mutlulu oldum. Artık ev sahibi olduk. Allah olmayanlara da versin" şeklinde konuştu.

Emine Kılıç da yaklaşık 10 yıldır beklediğini söyledi ve "Bir türlü ismim çıkmıyordu, son kez başvurada bulunmuştum. En sonunda ismim çıktı, çok mutluyum. Allah herkesten razı olsun" dedi. 


Geri Dön