19 / 04 / 2024

TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri!

TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 9 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. 


Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Karaman Sanayi Sitesi

Şubesi olacak.


TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri!

TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri 23 Ocak – 31 Mart 2017 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin fiyatları 211 bin 648 TL ile 533 bin 409 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. Ayrıca banka komisyonu ve BSMV her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden ALICI’dan tahsil edilir.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkulün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön