28 / 03 / 2024

TOKİ yüzde 10 peşinatlı işyeri - konut ihalesi yarın!

TOKİ yüzde 10 peşinatlı işyeri - konut ihalesi yarın!

TOKİ yüzde 10 peşinatlı işyeri - konut ihalesi yarın gerçekleşecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut yarın açık artırma usulü ile satışa sunulacak. İhale Turyap tarafından düzenleniyor.


TOKİ yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla, 120 - 240 aya kadar vade ile kira öder gibi işyeri ve konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan konut ve işyerleri Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır,  İstanbul  , Kahramanmaraş, Kırkkale, Kayseri, Kütahy, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Osmaniye,Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Trabzon, Zonguldak'ta bulunuyor. 



Açık artırma duyurusu için tıklayın





Geri Dön