24 / 04 / 2024

TOKİ'de bu hafta 15 proje!

TOKİ'de bu hafta 15 proje!

Toplu Konut İdaresi bu hafta 15 projeyi satışa çıkarıyor



1- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 3. Etap Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Alanları 84,43 metrekare olan konutların fiyatları 50 bin 53 TL ile 65 bin 822 TL aralığında. 180 ay vade uygulanan konutlar için istenen peşinat 6 bin 6 TL'den, taksitler 244 TL'den başlıyor.

Başvurular 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş'ye yapılabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

2- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Amasya-Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 7 konut 7 - 18 Aralık 2009 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Alanları 81,52 metrekare ile 82,18 metrekare aralığında olan konutların fiyatları 47 bin 314 TL ile 53 bin 367 TL arasında değişiyor. 180 ay vade uygulanan konutlar için peşinatlar 5 bin 678 TL'den, taksitler 231 TL'den başlıyor. Başvurular 7 - 18 Aralık 2009 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'ye yapılabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

3- Toplu Konut İdaresi Bakanlığı'nca Amasya-Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 34 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 7 Aralık 2009-30 Ocak 2010 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacak.

Alanları 91,48 metrekare ile 137,12 metrekare aralığında olan konutların fiyatları 59 bin 446 TL ile 98 bin 173 TL arasında değişiyor. 96, 108 ve 120 ay vade uygulanan konutların peşinatları 5 bin 945 TL'den taksitleri 371 TL'den başlıyor.

Başvurular 7 Aralık 2009-30 Ocak 2010 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'ye yapılabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

4- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Aydın Merkez Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle İdaremiz stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Alanları 84,04 metrekare olan konutların fiyatları 52 bin 689 TL ile 60 bin 842 TL arasında değişiyor. 180 ay vade uygulanan konutların peşinatları 6 bin 322 TL'den, taksitleri ise 257 TL'den başlıyor.

Başvurular 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş'ye yapılabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

5- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca, Bursa – Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 48 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bursa – Hamitler 2.Etap Alt Gelir Grubu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Fevzi Çakmak Şubesi olacak. Bu kapsamda yer alan 48 konutun satışı, 10 – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubelerince ve Açık Satış yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

6- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Bursa Osmangazi Yunuseli Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bursa Osmangazi Yunuseli Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Fevzi Çakmak Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

7- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca  İzmir  Menemen Asarlık Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

İzmir Menemen Asarlık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Menemen Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

8- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kayseri Melikgazi 4.Bölge Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kayseri Melikgazi 4.Bölge Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kayseri Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

9- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kocaeli Gölcük Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kocaeli Gölcük Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Gölcük Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

10- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kütahya Tavşanlı 2.Etap Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kütahya Tavşanlı 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Tavşanlı Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız!

11- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kütahya Tavşanlı 3.etap Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kütahya Tavşanlı 3.etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Tavşanlı Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

12- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Ordu Ünye Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle İdare stokunda bulunan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Ordu Ünye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ünye Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

13- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca, Sivas – Suşehri'nde Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 78 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Sivas - Suşehri Alt Gelir Grubu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ereğli Şubesi olacak. Bu kapsamda yer alan 78 konutun satışı, 10 – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubelerince ve Açık Satış yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Fiyat listesi için tıklayınız

14- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Tokat Merkez 3.Bölge Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Tokat Merkez 3.Bölge Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Tokat Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

15- Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Van Kevenli Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve iade nedeniyle idare stokunda bulunan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Van Kevenli Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Van Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10–31 Aralık 2009 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Fiyat listesi için tıklayınız

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com


Geri Dön