10 / 12 / 2025
fuzul

TOKİ’den 3 şehre 961 konutluk üç yeni proje geliyor!

TOKİ’den 3 şehre 961 konutluk üç yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri, Trabzon ve Denizli’de 961 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri bugün yapılacak. 


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre, TOKİ’nin yeni projeleri Kayseri, Trabzon ve Denizli’de inşa edilecek. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kayseri Melikgazi projesinde 762 adet konut, Trabzon Vakfıkebir projesinde 44 adet ve 104 adet konut, Denizli Babadağ projesinde ise 51 adet konut yer alacak. 

TOKİ’nin Kayseri Melikgazi, Trabzon Vakfıkebir ve Denizli Babadağ projelerinin ihaleleri bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ’den 3 şehre 961 konutluk üç yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 3 şehirdeki yeni projelerinin ihale ilanları şu şekilde:


1. Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mimarsinan Mahallesi 2. Etap 762 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 8 Derslikli Anaokulu ve 32 Derslikli Ortaokul 

Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mimarsinan Mahallesi 2. Etap 762 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 8 Derslikli Anaokulu ve 32 Derslikli Ortaokul İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11.00’de gerçekleştirilecek.


2. Trabzon İli Vakfıkebir İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 44 Adet Konut ve Körez Mahallesi 104 Adet Konut

Trabzon İli Vakfıkebir İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 44 Adet Konut ve Körez Mahallesi 104 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11.30’da gerçekleştirilecek.


3. Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mahallesi 51 Adet Konut

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek. 


Geri Dön