25 / 04 / 2024

Tomtom Design'den Taksim'e Han Tümertekin Corners geliyor!

Tomtom Design'den Taksim'e Han Tümertekin Corners geliyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esen Evran, bugünkü yazısında Tomtom Design imzası ile hayata geçirilecek Han Tümertekin Corners'ı anlattı..



Önceki gün Tomtom Design Managemet İcra Kurulu üyelerinden Hakan Kodal ile sohbet ettim. Kodal "Bu projeye başlarken İstanbul neden bir Milonu olmasın düşüncesiyle, tasarım dünyasına yön verecek bir etkinliğe ihtiyacı olduğunu düşünmüştük. Kapalı kapılar ardında, fuarlarla değil, direkt sokağa inerek, tasarımı sokağın dokusuyla ziyaretçisine sevdirecek bir etkinlik ile yapmayı hedeflemiştik. Çok iyi geri dönüşüm aldık." dedi.

 

Kodal, mahallede sergi alanı olarak kullanılan garajın yıkılarak yerine Han Tümertekin Corners adlı yeni bir mekânın inşa edileceğinin de haberini verdi. 

 

Toplam 4 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip projede loftlar, stüdyolar ve mağazalar olacak. 2 bin metrekaresi etkinlik alanı olarak kullanılacak bina 20 milyon dolar yatırım maliyetine sahip.

 

Kodal, bu etkinliğin yılda iki defa düzenleniyor olmasına ek olarak tüm mahallenin 365 gün yaşayan bir tasarım alanına dönüşeceğini söyledi. Bu arada, stantlarda yer almak isteyenlerin [email protected]’a bilgi göndermesi gerekiyor.

 


Geri Dön