16 / 04 / 2024

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz'da satışta!

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz'da satışta!

Torkam E-5 projesi İstanbul Sefaköy'de Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden projede 28 Temmuz Cumartesi günü rezidans ve ofisler satışa sunulacak. 



Çarşı, ofis ve rezidanslara yer verilen Torkam E-5 projesi İstanbul Sefaköy'de inşa ediliyor.  234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkanın bulunduğu projede rezidans ve ofisler 28 Temmuz Cumartesi günü satışa açılacak. 

20 bin 700 metrekare arsa alanına sahip proje lokasyonuyla dikkat çekiyor. Torkam E-5 projesinde fiyat ve ödeme bilgileri için TOKİ'den onay gelmesi bekleniyor.

Florya-Sefaköy aksında yer alan proje bölgenin yaşam anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor.  Torkam E-5 projesi metro istasyonunu da içinde barındıracak. Metrodan inip birkaç adımda, rezidans ve ofislere ulaşım sağlanacak.

E-5 kenarında minibüs ve metrobüs hattına yürüme mesafesinde olan Torkam E-5 projesi 900 milyon TL yatırım bedeliyle 4 bloktan oluşuyor. 

Torkam İnşaat Konya Meram'da Temaşehir Konya, İstanbul Bahçeşehir'de Vaditepe Bahçeşehir projelerinin satışlarına devam ediyor. 

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz da satışta!

 

Tel: 444 45 43
Web: http://torkame5.com/


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com 


Geri Dön