18 / 04 / 2024

Torkam'dan 2 yeni proje geliyor!

Torkam'dan 2 yeni proje geliyor!

Torkam her biri 500’er bağımsız birimden meydana gelecek iki yeni projenin hazırlıklarına başladı. 



Yatırımcı kitlenin alıma geçmesi inşaat sektöründeki iş hacmini de artırdı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, müteahhitler bir taraftan var olan projelerini inşa ederken bir taraftan da yeni projeleri kovalıyor. 

Yeni projeler için düğmeye basan inşaat firmalarını da projelerini raftan indiriyor. Torkam'da yeni projelere start veren firmalar arasında yer alıyor. 


İstanbul’a 2 yeni proje


 
Şirket, bir taraftan var olan Kadıköy’deki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürütülen ve teslimine kısa bir zamanın kaldığı bin 100 konutluk kentsel dönüşüm projesi ile Avrupa Yakasında Yenibosna’daki Torkam E5 projelerinin inşaatlarını sürdürürken bir taraftan da da her biri 500’er bağımsız birimden meydana gelecek iki yeni projenin hazırlıklarına başladı. Projelerden biri Anadolu yakasında hayata geçirilecek. Ofis, konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek. Bir diğeri de Avrupa yakasında olacak ve konutlardan meydana gelecek. Her iki proje 2021 yılı içinde satışa sunulacak. Mahmut Dereli yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm projelerinin ise kamu ile birlikte yürütülmesinin mümkün olduğunu aksi taktirde müteahhit ile vatandaşın karşı karşıya kaldığı durumlarda vatandaş taleplerinin çok fazla olduğunu dile getirdi.

 

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 19 Temmuz'da satışta!


Geri Dön