26 / 04 / 2024

Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık!

Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Konut teslimlerine 2014 yılı Ağustos ayında başlanacak olan Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...



Satışlara yüzde 1 KDV ile devam edilen Toya Yapı  Toya Vista  Evleri satılık daire alanları 99 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Toplam 6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde konumlana Toya Vista Konutları, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sağlanan Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Avcılar'da yükseliyor. 


Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık!


E-5 ve metrobüse yürüme mesafesinde konumlanan Toya Vista Avcılar projesinde teslimlerin 2014 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 132 adet daire yer alıyor. 


Sosyal alanları arasında; açık havuz, peyzaj, spor alanları, fitness center, dinlenme alanları bulunan Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Avcılar Toya Vista satış ofisi

Telefon: 0212 590 90 06 

Web adres: www.toyavista.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön