20 / 04 / 2024

Toyzz Shop Piazza AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop Piazza AVM'de mağaza açtı!

Şanlıurfa’lı çocuklar için de artık adres belli. Şanlıurfa’daki ilk mağazasını Piazza AVM'de açan Toyzz Shop kapılarını çocukları, aileleri ve içindeki çocuğu hiç büyütmeyenler için açtı...



Oyuncak denince akla gelen ilk marka olan Toyzz Shop birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Şanlıurfa’daki ilk  mağazasını Piazza AVM de açan Toyzz Shop,   Şanlıurfalı çocuklar ve aileler için oyuncağın adresi olmaya kararlı.

Şanlıurfa Piazza Toyzz Shop’un açılışı için konuşan Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol BİLİCEN  ,  “dünyanın en eski kenti olan Şanlıurfa pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış gerek coğrafi gerekse kültürel ve tarihi yönden zengin bir şehrimiz, uzun süredir Şanlıurfa’da mağaza açmak istiyorduk ve  üzerinde çalışıyorduk,  yeni mağazamız bize Şanlıurfalılarla tanışma fırsatı verdi dedi. Şanlıurfa’nın ticari olarak önemli bir noktada olduğunu belirten BİLİCEN Şanlıurfa’nın Mezopotamya’nın kalbi ve turizm merkezi olması nedeniyle Ortadoğu ile Türkiye arasında köprü olduğunu ifade etti.

2001 yılında ilk mağazasını İstanbul’un önde gelen alışveriş merkezi Akmerkez’de açan Toyzz Shop,  29 şehirde 99 mağazası ile Anadolu’ya en çok yatırımı yapan oyuncak mağazasıdır ve  % 100 yerli sermayelidir.



Geri Dön