25 / 04 / 2024

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 



Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 61saat'te yer alan habere göre, inşaatı Maksimal İnşaat Şirketi yapacak. Şirket sahibi Bülent Koçak, inşaatın ruhsatını aldıklarını ve gelecek hafta inşaata başlayacaklarını söyledi. 

Bülent Koçak projeyle ilgili şunları söyledi: "Bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Valimiz İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Haydar Revi ve ilgililere çok teşekkür ediyoruz. İlçemize modern ve yakışır bir hükümet konağı kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşaat başlayıp bitene kadar Rabbim kaza bela vermesin ve hayırlı bir şekilde sonuçlansın. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun."
 


Geri Dön