28 / 03 / 2024

Trabzon Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Trabzon Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Erdoğdu Mahallesi’nin önemli sosyal alanlarından biri olacak ve bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi; 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.




Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yaptırılan Gençlik Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı.


Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak ve bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi; 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor. 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak merkezde spor salonu, çok amaçlı salon, bilgisayar odası, bay-bayan mescit, kafeterya gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, üst kısmında ise oturma grupları, yeşil alan, açık hava satranç alanı, çocuk oyun alanı, voleybol ve basketbol sahası, yürüyüş yolları, fitness aletleri yer alacak.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmalarında sona gelinen Erdoğdu Mahallesi Gençlik Merkezi ile mahalleye çok güzel bir sosyal donatı alanı kazandıracaklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu 2015 yılının sonuna kadar tamamlamayı planladıkları merkezin yapımı için gayret sarf eden 3 No’lu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Ergün Memiş’e ve inşaatı hızla sürdüren yapımcı firmaya teşekkür etti.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi 



Geri Dön