24 / 04 / 2024

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davası son durum!

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davası son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı. Açıklamada mükarelerin devam ettiğini duyurdu.



Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı.

Trend GYO'nun Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Balat Mahallesi Ali Fuat Aslanoba Sokak n1 4223 ada 1 no'lu parselde tamamlanmış projelerimizden olan Andapark Balat 2 site yöneticiliği tarafından, 26.07.2018 tarihinde ayıplı mal tespiti için bilirkişi raporu ile karşı tarafın bilirkişi raporu arasındaki farklar nedeni müzakereler devam ediyor.

Trend GYO KAP açıklaması
Bursa 1. Sulh Mahkemesi Tarafından 06.08.2018 tarihinde tarafımıza ulaştırılan yazıda;

Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Balat Mahallesi Ali Fuat Aslanoba Sokak n1 4223 ada 1 no'lu parselde tamamlanmış projelerimizden olan Andapark Balat 2 site yöneticiliği tarafından, 26.07.2018 tarihinde ayıplı mal tespiti için bilirkişi raporu düzenlettirilip, ilgili raporda toplam 163.300 TL'lik ayıplı mal tespit edildiği iddia edilmekte olduğu, en son açıklamamızda ise tarafımızca bilirkişi raporu talep edilmesi nedeni ile sürecin devam ettiği bilgisi paylaşılmıştı. 

Trend GYO tarafından talep edilen bilirkişi raporu ile karşı tarafın bilirkişi raporu arasındaki farklar nedeni müzakereler devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
 


Geri Dön