19 / 04 / 2024

Triad Park Sancaktepe nerede!

Triad Park Sancaktepe nerede!

Firma: Hisar Yapı

Proje: Triad Park

Triad Park Sancaktepe nerede sorusuna Anadolu Yakası Sancaktepe cevabı veriliyor. Hisar yapı' nın Sancaktepe Triad Park Evleri' nde daireler 220 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...




Triad Park Sancaktepe nerede?


Hisar Yapı tarafından yaşama geçirilen  Triad Park  projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. 


Triad Park Sancaktepe nerede? sorusuna cevap olarak "Boğaziçi ve FSM Köprüsü'ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika , Ümraniye İKEA ve Meydan AVM'ye 10 dakika mesafede konumlandırılıyor" veriliyor.


Triad Park Sancaktepe nerede!


Triad Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 87 metrekareden başlıyor ve 153 metrekareye kadar yükseliyor. 


Triad Park Sancaktepe  projesi 25 bin  metrekare inşaat alanına sahip durumda ve içerisinde 297 adet daire yer alıyor.  Triad Park Evleri teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Projede banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor. 

Sancaktepe Triad Park Evleri' nde daireler 220 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Triad Park Sancaktepe Evleri'nde sauna, buhar odası, çocuk havuzu, basketbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness center, voleybol sahası, bilardo ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


Triad Park Sancaktepe nerede?

Adres: Atatürk mah. Uysal Cad. Yüce Sok. No:1 Sancaktepe / İSTANBUL 


Triad Park Sancaktepe iletişim bilgileri!

Telefon: 0 216 621 27 00

Web Adresi: www.triadpark.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön