25 / 04 / 2024

Trump'la emlakta `Destan' yazacak

Trump'la emlakta `Destan' yazacak

Ebru Destan ve annesi, dünyaca ünlü emlak kralı Donald Trump'ın Türkiye temsilcisi Debba'ya ortak oldu. Destan `Türkiye'nin Trump'ı olmayı kafama koydum' dedi.



Manken ve şarkıcı Ebru Destan, dünyaca ünlü emlak kralı Donald Trump'ın evlerini Türkiye'de pazarlayan ve araziler satın alan Debba Real Estate'e ortak oldu. İzmir'de emlakçılık yapan annesi Hülya Destan ile iki yıl önce İstanbul'da ofis kurduğunu belirten ünlü manken `İşe başlarken `Bir gün Ebru Trump olacağım' demiştim. Şimdi onların evlerini satıp Türkiye'den arsalar satın alacağım' dedi.

Helin Avşar'ın geçen yıl firmanın yüzü olduğunu ancak kendisinin aynı misyonu taşımadığını anlatan Destan `Benim rakibim güzelliğiyle tüm dünyanın dikkatini çeken Ivanka Trump' yorumu yaptı. Ivanka ile tanışmak istediğini de ifade eden güzel manken `Şubat ayında kokteyl davetimiz ve randevumuz var. Orada Donald Trump'a, `Beni evlatlık alır mısınız' diyeceğim. Ivanka, ben ve babamız' diye konuştu.

Ivanka ile rakip olacak


Destan'ın ortağı Cenk Fis Ünlüçerçi `Donald Trump'ın kızı Ivanka, şirketin ABD'deki satışlarından sorumlu. Destan ise Avrupa ve Türkiye'ye satış yapacak. 2009 yılının sonunda değerlendirme yapılacak. Bakalım kim daha fazla satacak? Ivanka ile Ebru arasında rekabet olacak' dedi.
Star Gazetesi

Geri Dön