25 / 04 / 2024

Truva Bahçeşehir'de 144 bin TL'ye!

Truva Bahçeşehir'de 144 bin TL'ye!

Truva Bahçeşehir'de fiyatlar 144 bin TL'den başlıyor



Temeli iki yıl önce atılan Truva Bahçeşehir'in Eylül 2010'da teslim edilmesi planlanıyor. Akarser İnşaat tarafından Esenkent'te inşa edilen Truva Bahçeşehir projesi göl manzarası ve özel mimarisiyle dikkat çekiyor.

Toplam 3 bin metrekare alana inşa edilen Truva Bahçeşehir projesi 9 katlı tek blokta 76 konuttan meydana geliyor. Projede konutların alanları 71 ile 278 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak çeşitlendiriliyor.

Truva Bahçeşehir evlerinde fiyatlar 144 bin TL'den başlıyor, 570 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 10 peşinatla 120 ay yüzde 1,01 faiz oranıyla, yüzde 25 peşinatla ise 120 aya kadar yüzde 0,90 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

Truva Bahçeşehir, Yeni TEM Ispartakule Gişelerine ve Bahçeşehir Gişelere 2 dakika mesafede. Özel araçla ulaşımın bu kadar avantajlı olmasına ek olarak; hemen önündeki caddeden geçen Bakırköy, Taksim, Yenikapı ve Avcılar istikametli toplu taşıma araçlarıyla da ulaşım her haliyle kolaylaşıyor.

Truva Bahçeşehir'de; geniş balkonlar, seyir terasları, kış bahçeleri, kapalı otoparklar, fitness center, daireleri ferahlatan dış cephe uygulamaları, güvenlik gibi özellikler bulunuyor.

Mahal listesi

İÇ KAPILAR
Dekoratif Ahşap panel kapılar kullanılacaktır.

DIŞ KAPI
Daire giriş kapıları estetik ve ahşap görünümlü çelik kapı olacaktır.

DUVARLAR
Bütün duvarlarda alçı sıva üzeri saten boya kullanılacaktır.

TAVAN
Bütün tavanlarda alçı perdah üzeri su bazlı plastik boya . Gerekli yerlerde (ıslak hacimlerde) asma tavan uygulaması.

ISLAK ZEMİNLER
1.sınıf, 1.kalite GRANİTSER seramik yer kaplaması. Bütün ıslak mekanların su izolasyonu yapılacaktır.

SALON VE ODA ZEMİNLERİ
Salonda ve odalar 1. Sınıf laminant parke yer kaplaması.

ANTRE; KORİDOR VE HOL ZEMİNLERİ
1.sınıf, nano teknoloji GRANİT seramik yer kaplaması kullanılacaktır.

BEYAZ EŞYA
Ankastra ürünler 1.sınıf Alman TEKA marka, elektrikli ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz kullanılacaktır.

BANYO VE MUTFAK TEZGAHLARI
Özel tasarımlı dupon tezgah.

BANYO VE MUTFAK DOLAPLARI
Özel tasarımlı lake veya pvc granit parlak membran kapaklar kullanılacaktır.

ISITMA VE SICAK SU
Dairelerde merkezi sistem kızgın su ısıtma ve sıcak su kullanımı sistemi uygulanarak," Pay ölçer" ile bireysel kullanım sağlanacaktır. Tüm odalarda panel radiator ve banyolarda havlupan kullanılacaktır.

HAVALANDIRMA
Tüm kat koridorlarında sensörlü havalandırma sistemi mevcut olacaktır. Otoparklarda merkezi havalandırma sistemi ve karbon monoksit dedektör sistemi tesis edilecektir. Ayrıca tüm dairelerde 12,000 BTU´luk split klima mevcuttur.

DOĞRAMALAR       
Projesine uygun giydirme cephe içinde çözülecektir. Isı izolasyonu için Fıratpen 7000 serisi pvc doğrama + (4+10,5+4 ısıcam) sistemi kullanılmıştır.

SIHHI TESİSAT
1.sınıf armatür ve vitrifiyeler kullanılacaktır. Ayrıca projesine uygun küvet veya duş teknesi banyolarda yer alacaktır.

ELEKTRİK
Dekoratif anahtar ve prizler, jeneratör, bataryalı güvenlik aydınlatması, yıldırımdan korunma sistemi, temel topraklama  tesisatı, bireysel enerji ölçüm ve faturalama sistemi kullanılacaktır.
Merkezi jeneratör üniteleri ile , ortak alanlarda, asansörlerde ve kapalı otoparklarda yedek enerji sağlanacaktır. Sistem, elektrik kesintisi olduğunda otomatik olarak devreye girecektir. Ayrıca, ortak alanlar, projenin sağladığı olanaklar dahilinde hareket detektörü kontrolü ile aydınlatılacaktır.
1. sınıf anahtar ve priz serisi kullanılacaktır.
Dairlerde kaçak akım rölesi bulunacaktır.

TELEFON HATLARI VE TV TESİSATI
Telefon hatları, her dairede 2 adet olup, bina giriş kapısı ve güvenlik noktası ile görüntülü intercom bağlantısı imkanı oluşturulacaktır.
Merkezi anten sistemi kurulacaktır. Daire içerisindeki prizler SAT_TV prizi olacaktır.

ASANSÖRLER
Blokların her birinde 1 tanesi yük taşımaya elverişli, geniş hacimli, yüksek hızlı, deprem senaryosuna göre hareket edebilecek, havalandırmalı ve güvenlik sistemii le irtibatlı 1. sınıf 2 adet asansör kullanılacaktır.

MERDİVEN VE SAHANLIKLAR VE DENİZLİKLER
Merdiven basamakları doğal granit, denizlikler doğal granit, merdiven sahanlıklar nano teknoloji ithal granit seramik.

ZEMİN, TEMEL VE BİNA
Temel 285 adet fore kazıklı, radye general system. Betonarme karkas inşaat tekniği ( c35 beton kullanılmıştır.) Asmolen döşeme sistemi kullanılmıştır. Ses ve ısı yalıtımı sağlanmıştır.

İZOLASYON
Bina bodrumlarında dış perde duvarlarına dışarıdan su yalıtımı, tavanda ısı yalıtımı yapılmıştır. Temelde drenaj sistemi mevcuttur.

DIŞ CEPHE
Dış cephe duvarları bims blok.Dış cepheler projesine uygun olarak ve silicon cam cephe giydirme, alcabont, filli boya mantolama paket sistemi uygulaması yapılmıştır.

İÇ DUVARLAR
Bims blok ugulaması yapılmıştır.

OTOPARK
Kapalı otopark bulunmaktadır. Toplam 100  araç kapasite bulunmaktadır.. Her dairenin kapalı otopark yeri belirlenmiş olup otopark giriş ve çıkışları güvenlik sistemi ile kontrol edilecektir.

YANGIN VE DEPREM
Türkiye yangından korunma yönetmeliğine uygun, yandın algılama, alarm, söndürme ve duman kontrol sistemleri ortak alanlarda tesis edilecektir. Ayrıca deprem algılama sistemi kurulacaktır.

SOSYAL TESİS
Sadece Truva Bahçeşehir'de yaşayanlarına hizmet verecek olan, yaklaşık 500 m2 kapalı
alana sahip sosyal tesislerde;

Sportif amaçlı kapalı sosyal tesis
Fitness center
Sauna
Duş & WC
Caffeterria
Seyir Terası



www.truvabahcesehir.com

0212 672 47 28/29

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön