20 / 04 / 2024

TÜGİAD üyeleri Uptown İncek’te bayramlaştı!

TÜGİAD üyeleri Uptown İncek’te bayramlaştı!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Ali Yücelen, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diledi. İncek’te yükselen Uptown İncek Konut Projesi’nde bir araya gelerek bayramlaştı...



Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Ali Yücelen, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diledi.


TÜGİAD  Ankara  üyeleri, İncek’te yükselen Uptown İncek Konut Projesi’nde bir araya gelerek bayramlaştı.


Yücelen, TÜGİAD Ankara Şubesi Başkan Yardımcılarından Emre Katırcı’nın ortağı olduğu LEMA Grup tarafından İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi’nde Başkentli TÜGİAD üyeleri ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Yücelen, Ankara’nın bu tarz güzel projelere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Üyelerimizin böylesi görkemli, konforlu, yüksek yaşam standardında konutlar üretiyor olması bizler için mutluluk kaynağı. Bayramı da Uptown İncek gibi güzel bir eserle karşılamak, bu ortamda hep birlikte bulunmak sevincimize sevinç katıyor. Bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle, tüm TÜGİAD camiası adına milletimizin bayramını kutluyorum” dedi.


TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın da, bayramların, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, özel günler olduğunu dile getirdi.


Bayramlardaki birlik atmosferi ile her bayram umutların daha da yeşerdiğini vurgulayan Aydın, “Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız” dedi.


TÜGİAD Ankara Başkan Yardımcısı Emre Katırcı ise, bayramların kardeşlik ve birliktelik ortamının oluşması açısından önemli olduğunu söyledi.


Katırcı, “Bayramlar, barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Kırmayıp, davetimize katılan tüm TÜGİAD üyelerine de şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Bayramlaşmaya katılan çok sayıda üye, ikramların ardından Uptown İncek Projesi’nin satış ofisi ve örnek dairelerini gezdi.


Geri Dön