25 / 04 / 2024

Tuna Ev, Bahar Kampanyasını 30 Haziran'a kadar uzattı!

Tuna Ev, Bahar Kampanyasını 30 Haziran'a kadar uzattı!

Tuna Ev 'in Mayıs ayında başlattığı ‘ 'Bahar Kampanyası ' ' Haziran ayı sonuna kadar uzatıldı.  Mayıs ayında başlayan Bahar Kampanyası Haziran ayı boyunca da geçerli olacak. Bahar Kampanyası dahilinde tüm ürünler yüzde 30 indirimli



Mobilya sektöründe Türkiye 'nin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev 'in yeni koleksiyonunu birbirinden özel fiyatlarla keşfedin, baharı evinizde doya doya yaşayın.

Kampanya dahilinde tüm ürünler %30 indirimle ve taksit seçenekleri ile sizleri bekliyor. Ayrıca küçük dokunuşlarla evinizin havasını değiştirecek tamamlayıcı ürünler çok uygun fiyatlarla Tuna Ev mağazalarında.

 Kampanya Tuna Ev 'in Silivri – Kınalı 'daki 15 bin metrekareye yayılan büyük showroom 'unun yanı sıra, Altunizade, Masko, Modoko 4.Cadde ve  Ankara  'da yer alan mağazalarında da geçerli olacak.


TUNA EV HAKKINDA

Temelleri 1970 yılında Tuna çelik olarak atılan Tuna Grup 'a bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, Silivri –Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2 'ye yayılan bir showroom bulunuyor.

www.tunaev.com


Geri Dön