19 / 04 / 2024

Tuna Ev, Modoko'da iki katlı mağaza açtı!

Tuna Ev, Modoko'da iki katlı mağaza açtı!

Mobilya sektöründe Türkiye 'nin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev, İstanbul 'un mobilya merkezi olarak bilinen Modoko 'da iki katlı mağazasını hizmete açtı. Tuna Ev, Modoko 4.Cadde 'de yer alan mağazasını farklı bir konsept ile oluşturdu



Kurulduğu günden bugüne gelişen ve değişen moda anlayışını tasarımlarına yansıtan Tuna Ev, Modoko 4.Cadde 'de yer alan mağazasını farklı bir konsept ile oluşturdu. Mağazanın iç mimarisi brüt beton ile sıcak taş birleşiminden oluşuyor.

Tuna Ev Modoko Mağazası, yemek odasından yatak odasına kadar her ihtiyaca yönelik mobilya ve aksesuarları ile evlere şık ve modern dekorasyon çözümleri sunuyor. Birbirinden şık oturma grupları, kanepeler, yemek odası grupları, TV üniteleri, yatak odası takımları ve bunları tamamlayıcı orijinal aksesuarları bulabileceğinizi İstanbul Modoko mağazasında Tuna Ev 'in 2011 koleksiyonu sizleri bekliyor.

Tuna Ev 'in aksesuar dünyasında ise yüzlerce farklı seçenek bulunuyor. Tasarımda dünyanın en saygın isimlerinin imzalarıyla süslenen Tuna Ev aksesuarları; masa ve sehpa üzeri kullanıma uygun birçok farklı ebat ve formdan oluşan vazolar, şamdanlar, mumluklar, t-lightlar, farklı formlarda tasarım objeler, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formda hasır saklama kutularından oluşuyor.

Sade çizgisiyle her eve yakışan, her eşyaya uyan fonksiyonel ve özgün tasarımlara imza atan Tuna Ev, satış ekibinin mükemmel rehberliği ile müşterilerine eşsiz ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimini İstanbul Modoko Mağazası 'nda yaşatmaya devam edecek.

TUNA EV HAKKINDA

Temelleri 1970 yılında Tuna çelik olarak atılan Tuna Grup 'a bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, Silivri – Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2 'ye yayılan bir showroom bulunuyor.


Geri Dön