18 / 04 / 2024

Tunçek İnşaat bu yıl yüzde 50 büyüyecek!

Tunçek İnşaat bu yıl yüzde 50 büyüyecek!

Ordu Fatsa'da faaliyet gösteren Tunçek İnşaat, bölgede liderliğini koruyor. Tunçek İnşaat Sahipleri Mehmet Ali Çekici ve Bahri Tunç, projelerini anlattı.



Ordu Fatsa'da faaliyetlerini sürdüren Tunçek İnşaat, sektörün parlayan yıldızları arasında yerini koruyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetine büyük ölçüde önem verdiklerini dile getiren Tunçek İnşaat Sahipleri Mehmet Ali Çekici ve Bahri Tunç, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. 

Son yıllarda inşaat sektöründe büyük bir canlılık yaşandığını vurgulayan Mehmet Ali Çekici; Sektörümüzde son yıllarda canlılık söz konusu ve bizde Tunçek İnşaat olarak 2017 yılında yüzde 50 seviyede bir yükseliş yaşamayı hedefliyoruz. Yapımı devam eden ve başlayacağımız yeni projelerimiz var. 46 aylık projemizde 550 dairemiz var. 2017 de 157 dairenin ruhsatı alındı yapılıp teslim edilecek. Aynı zamanda Oski'nin ihalesini almıştık ve Ordu geneli üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Fatsa Belediye hizmet binasında alt taşeron olarak çalışıyoruz. Belediye Hizmet binamız da kısa zaman içinde teslim edilecek. İşimiz gereği beldelerin bir çoğunu gezme fırsatı yakalıyoruz. Çevre ilçelerde yaşayan insanların büyük bir çoğunluğu Fatsa'yı sıcak denizlere inmiş gibi görüyor. Bu nedenle de Fatsa inşaat sektöründe diğer ilçelere göre bir adım daha önde. Farklı illerde yerleşkesi olupta Fatsa ilçesinde yatırım yapmak amacıyla daire alan birçok yatırımcı var. bu bağlamda bizleri tercih eden herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadarıyla müşterilerimizle samimi diyaloglar kurmaya çalışıyoruz. Projelerimize özen gösteriyoruz. Müşterilerimizle istişare yapıyor onların fikirlerine önem veriyor ve hayata geçiriyoruz. Örneğin yaptığımız projelerdeki daireler tek tip olmuyor. İç dizaynını yaparken müşterilerimizin yani o dairede yaşayacak bireylerinde fikrini alıyor daire planını ona göre şekillendiriyoruz. Dış kısımdaki mimari dokuya dokunmadan iç dizaynı müşterinin talebine göre yapmaya çalışıyoruz. Yurt dışında bir çok deneyimimiz oldu ve inşaat sektörüne başladığımız günden bu güne hiç bir fuarı kaçırmadık. Her zaman kendimizi yeniledik ve geliştirdik. Bunlar da bize başarıyı getirdi diye düşünüyoruz. İnşaat sektörünün yanı sıra Fatsa'ya güzel bir Seramiksan Shovvroom'unu kazandırdık. Sadece Ordu'ya değil Karadeniz Bölgesine hitap etmeyi başardık. Fatsa halkının en iyilerine laik olduğunu düşünüyoruz. 

İnsanlara ne kadar kaliteli hizmet sunarsanız insanlarda olan itibarınız o kadar yükseliyor. Bu da tercih edilmeye vesile oluyor. Her geçen gün biraz daha üstüne koyarak çalışmaya devam ediyoruz. 90 'ın üzerinde çalışanlarımız var. İstihdama katkı sağlamak da bizim için her zaman önemli olmuştur" dedi. 


www.tuncekinsaat.com.tr


Fatsa Yeni Haber 


Geri Dön