23 / 04 / 2024

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 



Akdeniz ve Ege'de Sunis markasıyla hizmet veren beş oteli bulunan Turaçlar A.Ş. bu otelleri inşa eden Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi.

 

Para Dergisi’nde yer alan habere göre, firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı süren 152 konutluk Sunis Blue Residence'yi inşa ediyor. Bu projenin ardından Antalya ve Ege'deki arazilerinde yeni konut ve otel yapacaklarını belirten Turaçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal şu bilgileri verdi: "Otelcilikte misafir memnuniyeti konusunda ciddi deneyimler edindik. Konut projelerini hazırlarken bu deneyimlerden yola çıkarak misafirlerimizi evlerinde nasıl rahat ettiririz diye düşünüyoruz. Sunis Blue Residence'de birbirine benzemeyen farklı tasarımlara sahip evler var. Misafirimiz özel eşyasını alıp evine yerleşecek. Proje için 80 milyon euro harcadık. 1+1'den 5+1 dairelere farklı seçenekleri metrekaresi 3 bin 500 euro'dan satıyoruz. Ardından Antalya Konyaaltı'nda Sunis Green Residence ve İzmir'de inşası planlanan Sunis Orange Residence projelerimiz var. Ağırlıklı olarak İzmir'de beş yeni otel daha açıp, Sunis markasını 10 tesislik bir otel zinciri haline getirmeyi planlıyoruz."


Web: http://sunisblueresidence.com/


Geri Dön