26 / 04 / 2024

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıklayan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyledi.



Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Müdürü Sevinç Atabay, TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıkladı. Öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyleyen Atabay, öğrencilere en iyi eğitimi vermek için çalıştıklarını kaydetti.

Edirne Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre, TED Edirne Koleji Kurucusu Belgin İba, TED Okul Geliştirme Koordinatörü Şule Akalın ve TED Edirne Koleji Müdürü Arzu Aydın’la birlikte basın toplantısı düzenledi. TED Edirne Koleji Tanıtım Bürosu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Atabay, TED olarak üst düzeyde eğitim verdiklerini açıkladı.

ED'in 39. okulunun Edirne'de hizmete gireceğini söyleyen Atabay,  "TED, 90 yıllık bir cumhuriyet kurumu. Edirne gibi tarihi çok önemli bir kentte TED'in açılması, bayrağını dalgalandırması bizler için çok önemli. 2019-2020 eğitim döneminde okulumuz açılacak. Tüm hazırlıklar devam ediyor. Her şey yolunda. Öğretmen ve yönetici alım süreçleri başladı. Diğer bir yandan öğrenci kayıtları da başladı. TED olarak üst düzeyde eğitim veriyoruz. Bu eğitimi verecek öğretmenler kurumun sınavından ve mülakatından geçerek belirleniyor" açıklamasında bulundu.


Geri Dön