25 / 04 / 2024

Türk Prysmian, RENEX 2010a katılacak!

Türk Prysmian, RENEX 2010a katılacak!

Türk Prysmian, 09 - 12 Aralık 2010 tarihleri arasında, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Enerji Verimliliği ve Yalıtım Fuarı RENEX 2010’a güneş ve rüzgar enerjisine yönelik ürünleri ile damgasını vurmaya hazırlanıyor



Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün liderlerinden Türk Prysmian, 09 - 12 Aralık 2010 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Enerji Verimliliği ve Yalıtım Fuarı RENEX 2010’a güneş ve rüzgar enerjisine yönelik ürünleri ile damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Türk Prysmian ve Prysmian Grubu, Dünya’da ve Türkiye’de önemi her geçen gün artan yenilenebilir enerji kaynaklı sistemlere karşı gereken hassasiyeti, ürettiği farklı kablo çeşitleriyle gösteriyor. Prysmian Grubu’nun bu doğrultuda pazara sunduğu ve 2009 yılından bu yana Türk Prysmian tarafından da satışı gerçekleştirilen “TECSUN Güneş Enerjisi Kabloları ve Sistemleri” ve “TECWIND Rüzgar Enerjisi Kabloları”, yenilenebilir enerji sektörünün Türkiye’de gelişmesine büyük katkı sağlayacak.

“TECSUN Güneş Enerjisi Kabloları ve Sistemleri” güneş enerjisi panellerinin ürettiği enerjiyi iletmenin en güvenli ve en verimli yolu olarak kabul ediliyor. TECSUN çevre dostu, dayanıklı, hızlı ve kolay döşenir olma özellikleri ile öne çıkıyor. “TECWIND Rüzgar Enerjisi Kabloları” ise, yüksek mekanik dayanımları sayesinde çok sıcak (+90˚C) ve çok soğuk (-40˚C) şartlarda, dünyanın önde gelen rüzgar türbini üreticileri tarafından özellikle tercih ediliyorlar. TECWIND kablolar, orta gerilim sayesinde büyük enerjilerin ekonomik olarak iletimini sağlıyorlar.

Yenilenebilir enerji, Prysmian’ın AR-GE çalışmaları arasında öncelikli bir konuma sahip. Dünya çapında 3.000’den fazla patentli ürünü bulunan Prysmian Grubu, yenilenebilir enerji sektörüne yönelik olarak pazara sunduğu ürünler ile, bir kez daha, enerji ve telekomünikasyon kabloları sektöründe öncü olduğunu gözler önüne seriyor. RENEX 2010 Fuarı süresince, Türk Prysmian tarafından satışı gerçekleştirilen ürünler 1 no.lu salonda, H20 numaralı stantta gezilebilir.

 


Geri Dön