26 / 04 / 2024

Türk Telekom Arena Stadı 15 Ocak'ta tamamlanıyor!

Türk Telekom Arena Stadı 15 Ocak'ta tamamlanıyor!

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri dün akşam Aslantepe'de buluşurken Başkan Adnan Polat 15 Ocak'ta yapılması planlanan açılış için 1000 kişiden fazla insanın sabahlara kadar çalıştığını söyledi



Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sarı-kırmızılı takımın sezonun ikinci yarısında maçlarını oynamaya başlaması planlanan ve inşası devam eden Türk Telekom Arena Stadı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Adnan Polat ve yönetim kurulu üyelerine Türk Telekom Arena stadı ziyaretinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile inşaatın yüklenici firmaları Varyap ve Uzunlar'dan yetkililer de eşlik etti.

STATLA YATIP KALKIYORUZ
Gezi sırasında stadın ışıklandırma ve ses sistemleri açılarak, Galatasaray Marşı çalınırken, daha sonra stat içinde toplu yemek yenildi. Yemekte konuşan Polat, "Bugün burada hem ışıkları görme hem de sesi ve akustiği dinleme fırsatımız oldu. Çok güzel ve gurur duyacağımız bir eser ortaya çıkıyor. Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ile biraz evvel konuşuyorduk. Birçok yerde projeler yapıyor ama herhalde en çok gurur duydukları proje bu olacak. Burada açılışta 55 bin kişiyi gördüklerinde de sanıyorum gözyaşlarını tutamayacaklar. Açılış günümüzü, 15 Ocak olarak hesapladığımızda 67 günümüz var. Bundan sonra zamana karşı bir yarış olacak. Biliyorum ki burada 1000 kişiden fazla insan sabahlara kadar çalışıyor. Biz de Galatasaray yönetimi ve kulüp profesyonelleri olarak çalışıyoruz. Hepimiz statla yatıp, statla kalkıyoruz" dedi.
Sabah


Geri Dön