26 / 04 / 2024

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor



Bir dönem G.Saray"da top koşturan De Boer, œTürkiye"yi çok özledim. Sarı-Kırmızılı taraftarları da unutmadım. Ama Ajax"ın teknik patronu olarak G.Saray"ı yenmek istiyorum dedi.

Türkiye Ligi kalitesiz!  

Malaga"ya 4.5 yıllık imza atan Baptista bu ifadeyi kullanarak œEn ciddi teklif G.Saray"dan geldi ama kabul etmedim dedi

Roma"da forma giyen Baptista"nın La Liga ekiplerinden Malaga"ya transfer olmasının yankıları İspanya ve İtalya"da devam ederken, Sambacı"nın menajerinden tartışma yaratacak açıklamalar geldi. Corriere dello Sport"a konuşan menajer Lucci, œBu sezon başında Baptista için birçok takımdan teklif aldık. Bunların arasında en ciddi olanı Galatasaray"dı. Ancak Julio kariyerini Türkiye"de devam ettirmeyi mantıklı bulmadı. çünkü Süper Lig"in kalitesi Premier Lig ve La Liga"nın kalitesinden çok uzak. Onun için de Galatasaray"ın teklifini kabul etmedi diye konuştu. Baptista da, œRoma"da 2.5 yıl boyunca pek parlak işler yapmasam da taraftarlar bana sahip çıktı. Onları hiçbir zaman unutmayacağım ifadelerini kullandı.  

Hamburg"lu Tunay, Aslan oluyor

Ara transferde takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gurbetçi avında... Sarı-Kırmızılılar"ın son gözdesi, Hamburg"da forma giyeh Tunay Torun. Sağ açık, sol açık ve forvet arkası oynayabilen genç gurbetçi ile anlaşan Adnan Sezgin"in, Hamburg"a 800 bin euro önererek beklemeye geçtiği öğrenildi.
Star


Geri Dön