20 / 04 / 2024

Turkeybuild İzmir 'de 16. kez kapılarını ziyaretçilere açacak!

Turkeybuild İzmir 'de 16. kez kapılarını ziyaretçilere açacak!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 14 17 Ekim 2010 tarihleri arasında İzmir- Kültürpark Fuar Alanı"nda gerçekleştirilerek İzmir"de 16. kez kapılarını açacak



Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild  İzmir  14 17 Ekim 2010 tarihleri arasında İzmir- Kültürpark Fuar Alanı"nda gerçekleştirilecek. İstanbul ve Ankara"nın ardından, İzmir"de düzenlenecek olan Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege Bölgesi yapı sektörünü bir araya getirecek.

Bu yıl 16."sı düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, 30 bin ziyaretçi potansiyeli ve 15 bin metrekarelik sergileme alanıyla İzmir"in en büyük fuarlarından biri olarak gerçekleştiriliyor. Ege Bölgesi yatırımcılarına dönük olarak hazırlanan fuarda markalar , sektördeki yeni gelişme leri ve yenilikleri izleme imkanı bulurken yapı sektörü de bölgenin gündemine taşı nıyor.

Geçen yıl 24 bin kişinin ziyaret ettiği Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir"i, ulusal ve uluslararası alanda yapılan yoğun tanıtım çalışmaları, Türkiye genelindeki ticaret ve meslek odalarının üst düzey yetkilileri, iş adamları birlikleri ve satın alma heyetlerine özel hazırlanan fuar ziyaret organizasyonları ile 30.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ayrıca fuara katılıp ürününü sergilemek isteyen firmalara KOSGEB ve İzmir Ticaret Odası katılım desteği sağlıyor.

Son yıllarda etkisi Ege Bölgesi"nin yanı sıra Akdeniz Bölgesi"ne de taşan ve Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul"dan sonra, en büyük ikinci Yapı Fuarı olan Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için Ege Bölgesi"nin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir"de bir araya gelecek. Katılımcı firmalar fuarda pazarın ihtiyaçlarına cevap verebilecekleri en önemli ürün, teknoloji ve hizmetlerini sunacaklar.


Geri Dön