28 / 03 / 2024

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2015 Raporu yayınlandı!

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2015 Raporu yayınlandı!

Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu'nun 2015 yılı için olanı yayınlandı. Raporda Türkiye ve yurtdışında gayrimenkul uzmanları tarafından en çok takip edilen araştırma yayınları arasında.



Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan raporlar tüm ticari gayrimenkul sektörlerindeki en kapsamlı ve güncel verileri içerdiğinden, Türkiye ve yurtdışında gayrimenkul uzmanları tarafından en çok takip edilen araştırma yayınları arasında yer alıyor. 


Bu sayıda; Türkiye’nin endüstriyel ve lojistik merkezi olan İstanbul ve çevresinin depo stokunun detaylı bir analizi bulunuyor. Bu raporun İstanbul Endüstriyel Piyasası bölümünde; mevcut ve planlanan tüm depo ve lojistik merkezlerinin en son yapılan stok araştırma sonuçlarını bulmak mümkün.


Rapor endüstriyel piyasasının yanı sıra, İstanbul A sınıfı ofis piyasası hakkındaki en son bulgular, piyasa durumu analizi, 2014 yılında ofis piyasasına yönelik genel bakış, boşluk oranları, kira değerleri ve gelecekteki arzı ele alıyor. 


Ayrıca bu sayıda; Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin, şehirlere göre düzenlenmiş olan harita üzerinde, 1.000 kişi/BKA yoğunlukları aktarıldı.


 

Rapor için tıklayın


Geri Dön