29 / 03 / 2024

Türkiye’nin alternatif finansmana daha fazla ihtiyacı var!

Türkiye’nin alternatif finansmana daha fazla ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye gibi stratejik bir ülkede bu negatif etkilerin azaltılması amacıyla alternatif finansman modellerinin artması gerektiğini söyledi.



Son dönemde finansal piyasalarda yaşanan canlılığın daha da kırılganlaştığını ve piyasaların küresel düzeydeki gelişmelerden doğrudan etkilendiğini belirten FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye gibi stratejik bir ülkede bu negatif etkilerin azaltılması için alternatif finansman modellerinin artması gerektiğini sözlerine ekledi.

Böylece negatif etkilerin de minimize edileceğini ifade eden Akbal, kurdukları faizsiz model sayesinde Fuzulev’in kırılganlıklardan etkilenmediğinin kaydetti.

FuzulEv olarak faizsiz finansman sistemiyle bu zamana kadar on binlerce ailenin ev hayalini gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Akbal, ‘’Türkiye’de 27 yılı aşan tecrübe, güven ve dayanışmayla yolumuza devam ediyoruz. Devletimizin alternatif finans konusunda daha cesur ve kararlı adımlar atıp, ülkemizi bu alanda da hak ettiği yere getirmesi için biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız’’ şeklinde konuştu.


Geri Dön