24 / 04 / 2024

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.



Türkiye'de ve yurtdışında 23 yıldan bu yana alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanında çalışan Turkmall, şimdiye kadar 80'den fazla alışveriş merkezi geliştirirken 50'den fazla alışveriş merkezini de tamamladı. Turkmall alışveriş merkezi projelerine bir yenisini daha ekleyecek. 


Arkadaşımız Meral Candan'ın edindiği bilgiye göre, Turkmall'ın yeni projesi Çerkezköy'de olacakmış. Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan proje geçen hafta düzenlenen Perakende Günleri Zirvesi'nde netleşmiş. Turkmall Yönetici Ortağı Levent Eyüboğlu ve arazi sahibi el sıkışmış. Çerkezköy'ün merkezine yakın olan arazinin büyüklüğü yaklaşık 25 bin metrekareymiş. İmarı hazır olan arazide açık alanları da olan ama daha çok kapalı bir AVM projesi üzerinde çalışılacakmış. Henüz projenin konseptine başlanmamış ancak Eyüboğlu ve ekibi hızlı bir çalışma yapacakmış. Bir aksilik olmaz ise açılış 2017 sonunda gerçekleşecekmiş. Projenin konut tarafı da olacakmış ama bu kısmında Turkmall yokmuş. Ancak konut ve AVM projesinin entegre olması bakımından işbirliği içinde olacaklarmış. Turkmall, Çerkezköy'de uzun zamandır olmak istiyordu. Nüfus yoğunluğu, gelir düzeyinin yüksekliği ve düşük işsizlik oranı Çerkezköy'ü firma için cazip kılıyormuş... 


Para


Geri Dön