26 / 04 / 2024

Tuzla Modern Evleri Taha-Mekay İnşaat fiyat listesi!

Tuzla Modern Evleri Taha-Mekay İnşaat fiyat listesi!

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Tuzla Modern Evleri Taha-Mekay İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 240 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Tuzla Modern Park projesinde konut teslimleri 2014 yılı Mayıs ayında yapılıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da inşa ediliyor olan  Tuzla Modern  Evleri projesi Taha İnşaat ve Mekay İnşaat tarafından yükseliyor. Tuzla Modern Evleri Taha-Mekay İnşaat fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Tuzla Modern Evleri projesi 3 blok olarak tasarlandı. 182 adet konuttan meydana gelen Tuzla Modern Evleri projesi 13 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Tuzla Modern Evleri'nin toplam inşaat alanı 28 bin metrekare olarak belirlendi.


Tuzla Modern Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Tuzla Modern Evleri tanıtım ofisi ile 0216 446 94 94 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz.



Tuzla Modern Evleri Taha-Mekay İnşaat fiyat listesi!


Tuzla Modern Evleri Taha-Mekay İnşaat fiyat listesi kapsamında konutların satış fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Tuzla Modern Evleri'nde konutlar 82 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor.


Spor kompleksi ve AVM'nin de yer alacağı Tuzla Modern Evleri projesinde teslimler 2014 yılının Mayıs ayında yapılıyor. Tuzla Modern Evleri ödemeleri banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli şekilde yapılabiliyor.


Tuzla Modern Evleri nerede?

Tuzla Modern Evleri adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul


Tuzla Modern Evleri iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com/


projeye sor



Geri Dön