26 / 04 / 2024

Şirketler hazır ofislere taşınıp maliyetleri azaltıyor

Şirketler hazır ofislere taşınıp maliyetleri azaltıyor

İngiltere merkezli Sterling Serviced Office Group, ofis maliyetlerini minimuma indirmek için Türkiye'de hazır ofis hizmeti vermeye başladı.



Prestijli lokasyonlarda büyük metrekarelerde binaları içerisinde toplantı salonu, resepsiyonu telefon hizmeti ve kaf alanı gibi hazır bir hizmetle sunan Sterling Grup Yönetim Kurulu Başkanı Giles Blanchard, son dönemde şirketlerin daha küçük metrekareli ofislere yöneldiğini kaydetti. Blanchard, "Geleneksel ofislerdeki kiralamaya göre sağladığımız maliyet avantajı yüzde 40 ile 60 arasında değişiyor" dedi.

Ofislerin, büyüklüğüne, konumuna ve kontratın süresine bağlı olarak aylık kişi başı 800 eurodan başlayan fiyatlarla ücretlendirildiğini kaydeden Blanchard, yabancı şirketlerin tercih ettiği sistemi Türk şirketler arasında da yaymayı hedeflediklerini söyledi. Blanchard, "Bir ofisin kiralanıp döşenmesi ciddi zaman alan süreç. Biz bu süreçleri minimuma indiriyoruz." dedi. Astoria'da kiralama yapan grup önümüzdeki yıllarda  Ankara  başta olmak üzere büyük şehirlere de girmeyi planlıyor.

Sabah

Geri Dön