19 / 04 / 2024

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.



Uçarlar Yapı Cityscape Qatar'a katıldı. Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Metin Uçarın açıklamaları...


Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz.


Fuarda çeşitli ülkelerden onlarca firma projelerini Katar'lı yatırımcıların beğenisine sunmuştur. Biz Uçarlar Yapı olarak her sene katıldığımız Cityscape Qatar'da bu yıl Fly Salmiya, Fly Butik, Fly Family 1, Fly Family 2 ve en yeni projemiz olan Fly Qatara projelerimizi misafirlerin beğenisine sunduk.


Katar halkının ve burada yaşayan diğer vatandaşların Türkiye'ye ve Türk insanına olan sevgisi bir hayli fazla. Geçen senelerden bizi görüp, hediyelerimizi ve ikramlarımızı alıp bu sene de tekrar bizi gören misafirlerin yüzlerinde oluşan tebessüm bizleri de memnun ediyor.


Özellikle bizim standımıza yapılan yoğun ilgi ve alaka bizleri fazlasıyla memnun etti. Fuar ziyaretçilerine tek tek projelerimizi sunduk, yatırım yapmak için ciddi derecede ilgi ile karşılaştık.


Geçen senelerden bizden daire satın alan müşterilerimizin de tekrardan bizi ziyaret edip memnuniyetlerini belirtmesi ve yeni projelerimize olan ilgileri de üst seviyedeydi.


Biz firma olarak dünyanın dört bir yanında ömür boyu müşteri felsefesi ile, sat bitirden ziyade, müşterilerimiz ile bir sonraki projelerimizde de ortaklık düşüncesinde ilerlemeye çalışan bir firmayız. Ülkemizin bayrağını da bu şekilde yurtdışında gururla dalgalandırmak ve ülkemize kazanç getirmek asıl vazifemiz.


Yüzyıllarca bu topraklarda beraber kardeşçe yaşadığımız insanlarla şimdi de beraber ticaret yapıyor ve birbirimize değiyor olmamız, ülkemizi ve ülkemizin yükselen inşaat değerlerini katılımcılarla paylaşıyor olmamız bizim en büyük gururumuz.


Metin Uçar


Geri Dön